ES CA FR EN DE NL

Festes i tradicions

“Castellers” o torres humanes, cercaviles, concerts, dansa, teatre, degustacions gastronòmiques, romeries, o focs artificials, són només alguns dels actes festius en els quals podràs participar si visites la Costa Daurada. I és que la festa és el veritable patrimoni d’aquesta regió, en la qual durant tot l’any podràs trobar mostres de celebracions d’origen màgic, religiós o campestre que conviden a participar.

Setmana Santa

La Setmana Santa a Tarragona està declarada Festa tradicional d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya. Se celebra del 13 al 21 d’abril pels carrers del centre històric, i en ella es poden presenciar processons, passos, confraries i tradicions com anar a agafar farigola o menjar “la mona”.

Festes d’estiu

També destaquen les festes d’estiu de les diferents poblacions, amb una variada oferta d’activitats infantils, megaconcerts, i tot tipus d’activitats teatrals i musicals, que atreuen cada any a multitud de persones

Aquí podràs consultar el calendari d’activitats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Càmping La Pineda de Salou®, es desde 1970 un establecimiento turístico propiedad de Gamite, S.A., inscrito en el Registro de Empresas y Actividades Turísticas de la Generalitat de Catalunya, con el núm KT-000085-84 y clasificado como camping público de categoría 3 estrellas.

© Camping La Pineda de Salou®. Todos los derechos reservados. Design by IndianWebs.