ES CA FR EN DE NL

PortAventura & Ferrari Land

A tan sols 2,5 km de les nostres instal·lacions es troba un dels parcs d’atraccions més emblemàtics d’Espanya, ideal per gaudir amb els teus amics, parella, o fills. A Port Aventura t’espera un esclat de formes, colors, paisatges i gents, ¡un viatge fascinant que recordaràs per sempre!

Descobreix els seus sis àrees temàtiques, on podràs gaudir de més de 40 atraccions i gran quantitat d’espectacles que et emocionessin; la tradició d’un poble típic pesquer de Catalunya, l’exotisme de Polinèsia, el misteri de la Xina, l’alegria de Mèxic, l’emoció del Far West, i Sèsam Aventura, la nova àrea temàtica familiar, en què pares i fills poden divertir al costat als personatges de Barri Sèsam.

Ferrari Land el nou parc dedicat a l’escuderia italiana per viure una experiència plena de velocitat. Sentir-se un autèntic pilot de F1 amb el simulador virtual o descobreix la Xarxa Force, amb els seus 112 metres i amb una acceleració de 180 km/h en tan sols 5 segons.

El parc disposa de les atraccions més avançades, tant per a adults com per a nens, amb les muntanyes russes més altes i ràpides d’Europa, sorprenents espectacles, i una variada oferta gastronòmica. Aquesta temporada inaugura una nova atracció interactiva en Barri Sèsam.

[boton_reservas alojamiento=»6,7,8,9,10,12″] – (Packs Allotjament + Entrades a PortAventura & Ferrari Land)

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Càmping La Pineda de Salou®, es desde 1970 un establecimiento turístico propiedad de Gamite, S.A., inscrito en el Registro de Empresas y Actividades Turísticas de la Generalitat de Catalunya, con el núm KT-000085-84 y clasificado como camping público de categoría 3 estrellas.

© Camping La Pineda de Salou®. Todos los derechos reservados. Design by IndianWebs.