Miniclub

Mini Club per als més petits, de 4 a 12 anys, en la qual podran compartir amb nous amics multitud d’activitats i experiències especialment dissenyades per a ells, com manualitats, competicions esportives, jocs, tallers, festes, representacions, etc. Les activitats es realitzen a la Sala polivalent de 60 m2. situada al fons del Càmping, equipada amb cadires, taules, Tv, WiFi, etc i també a l’exterior a la zona Eucaliptus amb taules tipus picnic protegides del sol.

Durant la temporada alta comptem amb monitors qualificats, que atenen els nens en tot moment perquè es diverteixin, i perquè els pares disposin d’unes hores de relax amb tota tranquil·litat.

Consulteu el programa d’activitats i horaris en l’Oficina de Recepció. La realització d’activitats programades o l’assistència dels nostres monitors en algunes activitats està subjecta a un mínim d’assistents.

Els més petits també podran jugar i banyar-se al mar. La platja de la Pineda és una meravella per als nens/es en ser ampla, de fina sorra, aigua temperada, suau desnivell i beneficiosa per a la salut de les vies respiratòries.

Càmping La Pineda de Salou®, es desde 1970 un establecimiento turístico propiedad de Gamite, S.A., inscrito en el Registro de Empresas y Actividades Turísticas de la Generalitat de Catalunya, con el núm KT-000085-84 y clasificado como camping público de categoría 3 estrellas.

© Camping La Pineda de Salou®. Todos los derechos reservados. Design by IndianWebs.