Zona De Jocs


 
El recinte de les piscines és un espai ampli on gaudir del bany i prendre el sol, i és part fonamental de l’entreteniment del nostre càmping.

Disposa d’una superfície de 2000 m2 , i compta amb tres piscines. Una semi-olímpica (25 x 12,50 m) , una altra climatitzada (12,5 x 6 m) , amb dos canons de raig a pressió per a massatge d’esquena i cervicals, i una altra infantil, especialment dissenyada per als més petits, de poca profunditat, amb figures d’animals i petits tobogans.

El recinte està envoltat d’un solàrium (17 min2) amb gandules, d’ús gratuït per als nostres clients, així com d’àmplia vegetació mediterrània autòctona. Disposa de vestuaris i d’una zona Wellness, amb jacuzzi, banys de vapor, sauna, dutxes de sensacions i font de gel.

L’aigua de les piscines es tracta amb el sistema més ecològic i avançat del mercat, per evitar les molèsties i males olors provocats pel clor. Es realitza mitjançant electròlisi de sal, coure i plata, que elimina en un 90% la utilització de productes químics.

La piscina climatitzada és oberta tota la temporada. La piscina infantil i la semi-olímpica s’obren durant els mesos d’estiu, de juny a setembre. Durant aquest període l’equip d’animació realitza nombroses activitats.

Càmping La Pineda de Salou®, es desde 1970 un establecimiento turístico propiedad de Gamite, S.A., inscrito en el Registro de Empresas y Actividades Turísticas de la Generalitat de Catalunya, con el núm KT-000085-84 y clasificado como camping público de categoría 3 estrellas.

© Camping La Pineda de Salou®. Todos los derechos reservados. Design by IndianWebs.