Zona esportiva

Comptem amb una pista multiesportiva amb gespa artificial de 420 m2. per a la pràctica del futbol, ​​bàsquet, handbol, perquè puguis mantenir-te en forma durant les vacances, i passar-ho bé així com espais per jugar a la petanca i al vòlei

A 50 metres hi ha el complex de Lumine Golf, un paradís per al golfista amb 170 hectàrees dedicades a golf amb 3 camps, 2 casa club i 45 forats més nous d’Espanya. Cada un d’aquests camps és una experiència diferent per al jugador. No només pel repte que suposen, sinó també pel seu disseny: els 9 forats del camp Ruins discorren entre ruïnes arqueològiques; i des dels 18 forats del camp Hills poden contemplar les pedreres, les pinedes i el mar. En el camp Lakes els 18 forats estan situats al voltant dels aiguamolls de la Sèquia Major, qualificada com a espai d’interès natural, és el camp més tècnic dels tres i un autèntic repte per a qualsevol golfista.

Es poden practicar molts esports nàutics i hi ha una variada oferta de més de 30 activitats esportives, a través de l’Estació Nàutica de la Costa Daurada, des de passejades en catamarà o creuers, fins a cursos de vela, windsurf, submarinisme, caiac, submarinisme, piragüisme , kitesurf, pesca o esquí aquàtic.

Durant juliol i agost, el nostre equip d’animadors organitza diverses competicions esportives i jocs, que no et pots perdre!