Parcel·les, preus i temporades

Parcel.les, tarifa

[insertar plantilla=’part-calendar’]

[insertar seccion=»2537″ title=»Precios Parcelas»]

Preus per nit amb el 10% IVA inclòs sense taxes, (Preus variables).

El preu de la Parcel·la Premium i Estàndard inclou:

Tarifa reduïda Nens (2 – 12 anys), per estades a partir de 3/4 nits amb 2 hores de Kart Berg gratis.
Tarifa i condicions especials Senior +60 anys, per una esta mínima de 4/5 nits amb l’esmorzar inclòs. No és acumulable a altres Promos.
[boton_reservas]CALCULA EL TEU PRESSUPOST EN LÍNIA[/boton_reservas] [boton_reservas alojamiento=»1,3,5″]

 

(*) Les parcel·les Moto / Bici estan situades al fons i a la zona lateral del càmping, màxim 2 persones sense cotxe.

(**) Tarifa Especial online pels titulars del Carnet Oficial de Familia Nombrosa i de la targeta Camping Key Europa/ADAC CampCard/CCI; inclou 2 persones+electricitat 220 V / 5 A. max 18KW x dia + Wifi 2 accesos inclosos, aplicable només per una estada mínima de 3/4 nits.

(***) Tarifa Pernocta, inclou 2 persones + electricitat 220 V – 5 A. max 18KW x dia + Wifi 1 accés inclòs, aplicable per entrades a partir de les 18 hores i sortida abans de les 10 hores.
Càmping amb cabines sanitàries amb dutxa per a persones de mobilitat reduïda. Baby room amb banyera i canviador de nadons.
No s’accepten gossos a Temporada Alta del 01 de agost al 21 d’agost. És imprescindible presentar el certificat de vacunació del gos i disposar d’una assegurança de responsabilitat civil. Servei de connexió elèctrica condicionat a disposar de 12 metres d’allargador elèctric normalitzat, tipus europeu (schuko).

Early booking, descomptes progressius en parcel.la

Li oferim una garantia de canvi de reserva sense despeses i unes condicions flexibles per reserves anticipades, podrà modificar les seves dates d’estada en un allotjament o parcel·la sense cap càrrec. Els costos per una possible diferència de tarifa segueixen sent aplicables.

[insertar seccion=»2617″ title=»Descuentos para reservas anticipadas»]

[insertar seccion=»2632″ title=»Call action ofertas»]