Bungalow equipat per a 2/3 adults +1o 2 nens amb Wifi i esmorzar opcional.

Està inclòs en el preu la utilització de la piscina climatitzada a 28 º C amb hidromassatge, la piscina de 25 m x 12,5 m amb tobogan aquàtic, la piscina infantil i una plaça d’aparcament.

Pot escollir la seva estada amb l’esmorzar inclòs i comprar en línia entrades al parc temàtic Port Aventura de 1, 2, 3 dies o al parc aquàtic Aquópolis & Delfinari. Els més petits de la família, menors de 10 anys, tenen en Aquópolis dues àrees exclusives per a ells com Funny jungle o Mini park per gaudir d’una experiència en un parc aquàtic i conèixer les sensacions que es viuen a l’aigua.

També al Gaudí Center de Reus per visitar el millor centre d’interpretació de l’obra de l’arquitecte de la Sagrada Família i conèixer les solucions que va projectar per a l’aprofitament de l’aigua al Parc Güell, exposició molt didàctica que recomanem per a tota la família.

Oferta vàlida per a una estada mínima de 2/3 nits.

Lloguer gratis de 1 Kart Berg durant 2 hores. Aquesta oferta és vàlida si fa una reserva per internet, està subjecta a disponibilitat i no és acumulable a altres promocions.

Novetat: S’accepten gossos de -15 kg en alguns allotjaments del tipus B2 i C2, servei de pagament segons disponibilitat.

(També li oferim «la Targeta Genial – El paisatge dels Genis» amb un descompte del 20%, que li permetrà descobrir els paisatges de Tarragona dels artistes universals: Gaudí, Pau Casals, Joan Miró i Picasso).

[boton_reservas alojamiento=»2,9″]