Càmping a 6 km de la ciutat de Tarragona ideal per a Esdeveniments i Grups

«A l’estiu gaudiu dels serveis i instal·lacions del Càmping per connectar amb la natura i passejar pel patrimoni romà, foto del Pont del Diable».

Instal·lacions per a cursos, tallers, esdeveniments i esports:
Sala polivalent climatitzada de 60 m2 equipada amb TV, Wifi, taules, cadires, etc.
Zona Ecualiptus amb taules a l’exterior de tipus pícnic, algunes protegides del sol amb un tendal.
Punt d’aigua, desguàs, electricitat i recollida selectiva de residus.
Pista multiesport amb gespa artificial de 420 m2 per a la pràctica del futbol, ​​bàsquet, handbol.

Equipaments d’aigua:
Piscina semi-olímpica exterior de mesures 25 x 12,5 metres, 475 m3 d’aigua tractada amb electròlisi salina, d’una profunditat màxima de 2,20 m, senyalitzada amb carrils de natació i zona de seguretat tobogan aquàtic.
Piscina exterior climatitzada a la primavera a 28 º C de mesures 12,5 x 6 metres, 80 m3 d’aigua tractada amb electròlisi salina d’una profunditat màxima de 1,20 m amb dolls d’aigua per a hidromassatge de cervicals i esquena.
Piscina infantil multicolor per xipollejar de 25 m2 amb una profunditat màxima de 30 cm, reservada per a nens / es fins a 10 anys acompanyats per una persona responsable
Tobogan aquàtic de 36 metres de longitud, alçada 4,50 metres amb una amplada de lliscament de 0,90 m. Accessible a qualsevol banyista i en particular a nens majors de 8 anys amb una alçada superior a 1,30 m sense acompanyant.
Solàrium amb gandules, vestuaris, dutxes i lavabo per a persones amb mobilitat reduïda.
Zona de wellness amb sauna, bany de vapor, dutxes de sensacions, spa.

Lloguers, activitats i venda de tiquets:
Lloguer de Kart de pedals de la marca Berg, Barbacoa amb o sense carbó, bicicletes, frigorífics, caixes de seguretat, allargador elèctric normalitzat tipus schuko.
Activitats: Visita al museu Arqueològic, al museu del Port de Tarragona, a l’Gaudí Center de Reus, etc. Rutes guiades pels monuments romans de Tarragona. Visita a cellers de vi o cava amb degustació. Esports aquàtics (caiac, vela, snorkel)
Venda de tiquets de Port Aventura, Green Fee de golf, Acquopolis, Gaudí Center, Ruta dels Genis «Gaudí, Miró, Picasso i Pau Casals», excursions a Barcelona, ​​a Montserrat al Delta de l’Ebre, etc.

Esmorzar / Mitja pensió opcional en temporada Baixa i Mitja.
Grups i Col·lectius mínim 20 persones.
En temporada baixa: estada mínima 2 nits.
En temporada Mitjana: estada mínima 2 – 3 nits.
En temporada alta: estada mínima 4 nits.

Sol·licitar pressupost per a grups i col·lectius per e-mail.

Preguem concretar data d’entrada i sortida, tipus d’allotjament, nombre total de persones (adults + 16 anys), (nens/adolescents 6 – 16 anys), règim alimentari i serveis que vulguin contractar o utilitzar.

Imprescindible indicar nombre de persones grans edat que s’allotjaran amb el grup com a responsables de les persones menors d’edat inscrites al Càmping i com a titular/s de la factura.