Treballem en la conservació de la vegetació i plantació de nous arbres d’ombra i arbustos

Estem preparant la nova temporada i treballant en la renovació dels arbres en mal estat i en la plantació de nous arbres de diferents espècies entre elles, moreres, mèlies, celtis australis, cercis siliquastrum, prunus pisardi, etc amb la voluntat de col·laborar a frenar l’augment de CO2.

També anem a incorporar nous exemplars de diversos arbustos (baladres, hibiscus, pittosporum, chamaerops humilis, etc.), per això et demanem que ens ajudis en la conservació i manteniment de tota la vegetació del Càmping i en especial els exemplars més joves i vulnerables.

En els últims anys hem incrementat la inversió en la infrastructura verda ja que viure en contacte amb la terra, amb les plantes i envoltat d’arbres ens reconforta, ens equilibra i ens proporciona salut i benestar. D’altra banda no entenem un càmping o una ciutat sense arbres i pensem que els arbres haurien de considerar-se una infrastructura de salut a les ciutats.

La nostra filosofia és gestionar El Càmping com un establiment d’allotjament turístic sensible amb el clima i respectuós amb el medi ambient en un espai obert, natural, viu, dinàmic i alhora fràgil a diferència d’altres establiments construïts i perdurables.