La vida a l’aire lliure és més saludable, en contacte amb els arbres «amb vitamina N»

El bon temps és l’excusa perfecta per reunir-nos amb familiars o amics i fer un pla diferent a l’aire lliure, com descansar i desconectar o preparar un menjar sota un arbre, om, morera, olivera, pi, etc.

No hi ha res millor que el foc de la barbacoa, per donar a la carn o peix el seu sabor més natural, pel que fa al foc, no hem de començar a rostir la carn fins que no arribi una calor uniforme. El secret del sabor de la barbacoa és que la carn estigui en contacte amb el ferro i en variar l’altura de la graella li anem donant el toc de cocció adequat. Una idea per aromatitzar les brases i millorar així el sabor dels menjars cuinats a la graella, és afegir algunes herbes aromàtiques com la farigola, la sàlvia, el fonoll, l’alfàbrega, el romaní.

Tot i que la carn sembla ser sempre imprescindible, les verdures i el marisc també són aliments que ens poden arribar a sorprendre cuinats a la graella. Les verdures fresques són l’acompanyament perfecte per a gairebé tots els àpats a la graella, patates, pebrots, tomàquets, albergínies, cebes, espàrrecs verds en làmines i fins i tot podem servir-les en pinxos a manera de broquetes. Sempre són ideals per acompanyar tant carns com peixos o per prendre-solas.

Una barbacoa a més de ser l’ocasió perfecta per compartir amb la família i amics, és una forma deliciosa de menjar tot tipus de aliments.

A Recepció lloguem una Barbacoa amb carbó vegetal.