Passejar per la platja i banyar-se al mar. També a la primavera

Els nostres avantpassats van donar amb els balnearis, en els quals passaven algunes temporades per a recuperar-se o cuidar-se. També nosaltres hem descobert el mar i la platja que sens dubte és el «balneari» més econòmic de tots els possibles, amb el millor clima a moltíssims efectes, i amb la millor aigua, i aquí que ens anem tot el temps que podem, perquè a la platja acabalem salut i benestar.

Resulta que pel simple fet de respirar l’aigua de mar que polvoritzen les ones en trencar, i sense que calgui fer gens especial, durant tot el temps que estem banyant-nos en el mar o prenent el sol i divertint-nos de qualsevol manera a la platja, estem realitzant una extraordinària teràpia per a les vies respiratòries. Per això tot el que va a la platja amb alguna afecció respiratòria, no només li posa remei, sinó que a més queda com a vacunat contra aquestes afeccions per bastant temps.

I què dir de l’efecte beneficiós de l’aigua de mar en la pell! Qui més, qui menys, s’ha trobat amb alguna ferida en temporada de platja, i ha observat com se li tancava i cicatritzava netament en pocs dies gràcies als banys amb aigua de mar.

Els banys en aigua de mar, més el sol, més la sorra, més el microclima de la platja, són una delícia i exerceixen un efecte sedatiu per al sistema nerviós.

Passejar per les platges de la Pineda i banyar-se al mar una activitat molt recomanable per a cuidar-se i beneficiosa per a la salut de tota la família.

[boton_reservas alojamiento=»2,9,10″]