Aquopolis & Delfinari

El millor parc aquàtic de la Costa Daurada està situat a la platja de la Pineda, a només 1 km de les nostres instal·lacions. Si busques diversió, no t’ho pots perdre!

A Aquopolis Costa Daurada podràs gaudir d’una gran varietat d’atraccions pensades tant per a nens com per a adults. Disposen d’atraccions infantils, com la Tortuga Aventura, de moderades, com la piscina d’ones o el Riu de Ràpids, i d’alta emoció, com el Kamikaze, que són tobogans de més de 15 metres d’altitud, pels quals pots descendir a més de 50 km/h!

Les instal·lacions també compten amb el delfinari més impressionant de la costa mediterrània, en el qual podràs conèixer als dofins i gaudir del seu espectacle tant dins com fora de l’aigua, gràcies a la gran pantalla envidrada de la piscina.

També podràs assistir a la simpàtica exhibició dels lleons marins, que et sorprendran amb les seves nombroses acrobàcies. I si vols una experiència única, pots conèixer-los de més a prop i banyar-te amb ells, per sentir-te com un veritable entrenador!

Horaris: Parc aquàtic obert de Setmana Santa fins a octubre. Delfinari obert tot l’any.

[boton_reservas alojamiento + entradas=»6,7,8,9,10,12″] – (Packs Allotjament + Entrades a Aquópolis & Delfinari de La Pineda)