ES CA FR EN DE NL

Barcelona

Barcelona és una de les ciutats més visitades del món; cosmopolita, oberta i hospitalària, destaca per la seva gran oferta cultural, comercial, i d’oci. A més, es troba a tan sols una hora de les nostres instal·lacions, per la qual cosa és molt recomanable visitar-la.

En l’àmbit cultural, destaquen alguns museus com el Museu Picasso o la Fundació Joan Miró, encara que on realment s’aprecia l’art és passejant pels seus carrers, plens d’encant. Destaquen la coneguda Sagrada Família, la Pedrera (casa Milà), casa Batlló i el Parc Güell, que són alguns dels llegats del geni del modernisme, Antonio Gaudí.

A Barcelona també es pot gaudir d’una variada oferta gastronòmica, comercial, i d’oci.

De juny a setembre es realitzen excursions guiades, amb origen en el mateix càmping. Per tan sols 22 € per persona, pots visitar el centre de la ciutat i la font màgica de Montjuïc (el preu inclou el viatge amb autobús i la visita guiada).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Càmping La Pineda de Salou®, es desde 1970 un establecimiento turístico propiedad de Gamite, S.A., inscrito en el Registro de Empresas y Actividades Turísticas de la Generalitat de Catalunya, con el núm KT-000085-84 y clasificado como camping público de categoría 3 estrellas.

© Camping La Pineda de Salou®. Todos los derechos reservados. Design by IndianWebs.