Esports

Estació nàutica de Salou-Cambrils

Ofereix una àmplia oferta d’activitats per a totes les edats: cursos d’iniciació i sessions pràctiques de vela, windsurf, paddle surf, submarinisme, wakeboard, i esquí nàutic.

També pots optar per llogar una embarcació per sortir a navegar, o realitzar una excursió en veler, catamarà, caiac, moto aquàtica, esquí bus, o parasailing, així com realitzar circuits per conèixer l’activitat pesquera.

I si prefereixes quedar-te a terra, pots optar per realitzar rutes en BTT, quads, senderisme, o relaxar-te practicant golf.

Idiomes dels cursos i circuits: català, castellà, anglès i francès.

Lumine Golf

Es troba al costat del càmping, en un entorn natural relaxant i molt proper al mar Mediterrani, on la pràctica del golf es converteix en una experiència única. A més, gràcies al nostre microclima es pot practicar aquest esport a l’aire lliure durant tot l’any. Compta amb 170 hectàrees, repartides en tres camps de golf amb 45 clots, i dues cases club.

Cadascun d’aquests tres camps té un disseny especial i exigeix un repte diferent, per la qual cosa suposa una experiència nova per al jugador:

Lumine Lakes. Els seus 18 clots envolten la zona dels aiguamolls de la Séquia Major, qualificada d’espai d’interès natural. Aquest és el camp més tècnic dels tres, un autèntic repte per a qualsevol golfista.

Lumine Ruins. Els 9 clots discorren entre singulars restes arqueològiques romanes del S.II a.C, en el vessant de màxima elevació de la comunitat Lumine.

Lumine Hills. És el que ofereix les vistes més espectaculars als jugadors. El seu atractiu recorregut compta amb 18 clots, i discorre proper al Cap de Salou, a través de boscos de pi blanc i plantacions d’oliveres i garrofers que culminen en unes increïbles vistes sobre el mar.

Club Nàutic. Escola de vela i creuers. Port de Salou.

Club de Tennis Salou. Tennis, tenisquick, frontó, petanca, minigolf, gimnàs, piscina i pista poliesportiva.

Kàrting Salou. Circuits per a adults i nens amb més de 1.200 m de pista per gaudir amb la velocitat arran de terra.

Creuers Costa Daurada. Excursions amb vaixell o catamarà per visitar les cales de les localitats properes.

Hípica West Fork. Escola d’equitació i excursions per la zona. Tel. 977.384.002