Oci nocturn

Després d’un dia de platja, esport o cultura, l’espera la variada oferta d’oci nocturn amb què compta Salou i La Pineda. Podrà prendre alguna cosa en un dels nombrosos locals del passeig marítim, gaudir de la gastronomia mediterrània en un dels seus restaurants, i continuar la festa en els seus pubs i discoteques, de diferents ambients i gran popularitat.

També en molts llocs (discoteques Pachá i La Cage) podrà prendre una copa, escoltar la teva música preferida amb els millors discjòqueis internacionals i ballar fins a la matinada.

La discoteca Pacha ha estat emblema de glamour i modernitat, durant els anys 80 va regnar clarament imposant tot un estil en la nit desmarcant-se de les tendències de l’època i apostant per un producte amb filosofia Eivissa. A principis dels anys 90 la nova discoteca Pacha es va ubicar a La Pineda a escassos metres del mar. Ara en ple segle XXI, compta amb una agenda internacional amb els principals DJ del moment i un local amb capacitat per a gairebé 3000 persones i quatre grans zones diferenciades amb infinitat de possibilitats.

A més, durant tot l’any s’organitzen concerts, exposicions, representacions teatrals, actuacions de «colles castelleres», etc.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Càmping La Pineda de Salou®, es desde 1970 un establecimiento turístico propiedad de Gamite, S.A., inscrito en el Registro de Empresas y Actividades Turísticas de la Generalitat de Catalunya, con el núm KT-000085-84 y clasificado como camping público de categoría 3 estrellas.

© Camping La Pineda de Salou®. Todos los derechos reservados. Design by IndianWebs.