Platges i Cales

Les platges de La Pineda i Cap Salou constitueixen un dels majors atractius de la zona, són de sorra fina i d’aigües clares, tranquil·les i poc profundes. Estan equipades amb serveis pels més petits: animació, ludoteques de platja, o atraccions infantils, i també s’ofereix una variada oferta d’activitats esportives, a través de l’Estació Nàutica, des de passejos en catamarà o creuers, fins a cursos de vela, windsurf, busseig, caiac, submarinisme, piragüisme, kitesurf, pesca o esquí aquàtic.

A tan sol 7 min del càmping estan les platges de la Pineda, de suau pendent i envoltades d’àmplies zones verdes. De 3,5 km de llarg i fins a 40 m d’ample, es divideixen en tres sectors, de nord a sud es denominen Platja dels Prats, Platja de la Pineda i Platja del Racó. Al seu costat discorre el passeig marítim Pau Casals, un modern espai públic obert al mar, ideal per gaudir en família.

Al cap de Salou hi ha quatre cales i una platja, són de major riquesa natural, encara que algunes no tenen un accés tan directe i, per tant, són més tranquil·les. Moltes d’elles es troben envoltades de natura, fet que les converteix en paratges molt atractius. Les principals són:

  • Platja Llarga: Té l’atractiu d’estar envoltada per boscos de pins i de ser tranquil·la, ja que està allunyada dels llocs més turístics de la zona. S’accedeix a ella a través del carrer Replanells, al costat de la carretera de la costa Tarragona a Salou. i disposa d’un passeig marítim per als vianants.
  • Cala Llenguadets: És una petita cala envoltada de naturalesa, d’aigües transparents i poc profundes. Només es pot accedir a peu pel Camí de Ronda que porta al Far de Salou, o bé pel carrer de la Torrassa.
  • Cala Penya Tallada: És una cala de gran bellesa natural que està situada entre la Punta Vermella i la Penya Tallada, la paret rocosa que s’endinsa en el mar. Es pot accedir a través del carrer de la Penya Tallada.
  • Cala Font: És de sorra fina i està flanquejada per roques, els límits de la cala són naturals i els accessos fàcils i segurs. És un lloc ideal per practicar snorkel, ja que les seves aigües tranquil·les permeten gaudir del fons marí i de les nombroses espècies animals que hi habiten.
  • Cala Crancs: Situada en l’extrem més allunyat del nucli urbà, és una de les més atractives. Està flanquejada a banda i banda per masses rocoses poblades de vegetació, la seva sorra és fina, i l’entrada al mar presenta un suau desnivell, per la qual cosa les seves aigües són idònies per al bany.