Wellness

 

Recupera per a tu la tradició mil·lenària del SPA (Salus per aqua). Gràcies a les propietats relaxants de l’aigua, el cos i la ment guanyaran salut i benestar.

Al Wellness Center trobaràs des de les més tradicionals a les més innovadores instal·lacions:

  • HAMMAM. Popularment conegut com a bany turc o de vapor, és una excel·lent opció per purificar el teu cos i relaxar-te. Aquest bany ofereix zones de temperatura i taxa d’humitat progressives, entre 40 i 50 graus, i al voltant d’un 95% d’humitat màxima. L’aigua ens acompanya per refrescar-nos i crear contrastos de temperatura, i l’aromateràpia per potenciar els efectes terapèutics.
    Encara que el Hammam prové dels països d’Orient Mitjà, els seus efectes beneficiosos ja eren coneguts al món grecoromà, on es purificava a l’organisme a través d’aquest recorregut de calor humida aromatitzat.
  • SAUNA. Bany d’aire calent i sec d’origen nòrdic, que es du a terme en un ambient de fusta natural amb una temperatura de 80 a 100 graus, i una humitat baixa al voltant del 20%, per estimular la sudoració. Els finlandesos ho han convertit en una autèntica filosofia de vida, i és que els seus efectes beneficiosos es reflecteixen en el sistema de termoregulació i transpiració de l’organisme, ajudant a eliminar àcids i toxines, amb un immediat efecte depuratiu i relaxant.
  • DUTXES DE SENSACIONS. Ofereixen múltiples emocions i massatges tonificants, combinant les propietats de l’aigua calenta i freda amb els olis essencials. Experiència sensual, que reactiva la circulació sanguínia i estimula els bessons, les cames, la cintura i el cap.
  • JACUZZI. Els antics romans ja coneixien els efectes beneficiosos de l’aigua en la salut. El jacuzzi es basa en l’antic concepte d’hidroteràpia, en el qual l’hidromassatge es realitza a través de dolls d’aigua, bombolles d’aire i temperatura, que interaccionen amb la circulació sanguínia i limfàtica, reduint la pesadesa, afavorint el drenatge de líquids, alleujant la tensió muscular, i proporcionant un benestar i relaxació general.
  • FONT DE GEL. Aquesta cascada de cristalls de gel és utilitzada com a complement als banys calents, d’aigua o vapor, per estimular i millorar la circulació sanguínia.

Preu del Circuit Wellness: 8 € (durada 60 minuts)
Venda de tiquets en Recepció, es recomana realitzar reserva prèvia.